Začnite párty s JBL PartyBoxom, a vylepšite atmosféru s JBL PartyLights

17.09.2024

Amsterdam, 15. september – Je čas vašu párty rozsvietiť. Zoznámte sa s novinkami JBL PartyLight Beam a JBL PartyLight Stick. Prepojte PartyLights s vaším JBL PartyBox reproduktorom a vytvorte pútavú svetelnú show, ktorá na vašich priateľov určite zapôsobí. Vďaka nastaviteľným svetelným efektom a možnosťou upraviť rýchlosť týchto efektov, môžete svoje JBL PartyLights nastaviť tak, aby svietili v rytme akejkoľvek skladby.

Chcete vašu párty posunúť na vyššiu úroveň? Či už si váš JBL PartyBox beriete na internátne párty, narodeninové oslavy, alebo párty u vás doma, JBL PartyLights sa postarajú o to, aby bol váš večierok nezabudnuteľný, a taktiež o to, aby vyzeral tak dobre, ako to znie. Pripojením párty svetiel, JBL PartyLight Beam k vášmu PartyBoxu, získate žiarivý 330o farebný displej, ktorý svojimi farebnými svetlami vyplní každú miestnosť a jednoducho sa s rytmom vašej hudby synchronizuje. Rytmickú svetelnú show s JBL algoritmom detekcie hudby môžete nastaviť automaticky, alebo manuálne, čím zrýchlite alebo naopak spomalte svetlá, vďaka čomu vaša párty nadobudne dokonalú atmosféru.

Hľadáte ešte viac pohlcujúci zážitok? Ohromte svojich hostí s nabíjateľnou svetelnou tyčou, JBL PartyLight Stick. S až 8 hodinami hrania po úplnom nabití, môžete vziať JBL PartyLight Stick do ktorejkoľvek miestnosti a baviť sa celú noc. Integrovaný AI algoritmus zaručí automatickú synchronizáciu 360o LED svetelnej show s rytmom vášho zoznamu skladieb. JBL PartyLight Stick dodáva úplne nový rozmer akémukoľvek vnútornému a vonkajšiemu priestoru.

Čím väčšie, tým lepšie. Spárujte viacero JBL PartyBoxov* cez funkciu Auracast, pripojte svoje PartyLights cez Bluetooth a vytvorte tak najvzrušujúcejšiu párty. Rýchle, alebo pomalé skladby? JBL PartyLights sa prispôsobia všetkému. Pomocou aplikácie JBL PartyBox alebo JBL ONE si nastavíte všetky funkcie svetelných efektov podľa seba.

JBL PartyLight Beam a JBL PartyLight Stick budú dostupné od septembra, a to za 129,99 EUR a 99,99 EUR.

*Funkciou Auracast momentálne disponujú JBL PartyBox Stage 320 a JBL PartyBox Club 120

Pošlite článok známemu