Vylepšite svoj herný zážitok štýlovo s novými hernými slúchadlami JBL Quantum

06.09.2024

Predstavujeme 5 nových slúchadiel JBL Quantum s neprekonateľným zvukom na akejkoľvek platforme

Kolín nad Rýnom, 21. august 2024 – Meníme pravidlá hry, a to pre každého hráča. S piatimi novými hernými slúchadlami zo série JBL Quantum a novými pestrými farbami, z ktorých si vyberie každý. Či už radšej hráte bezdrôtovo s novými JBL Quantum 360 Wireless alebo chcete zladiť svoju konzolu, Nintendo Switch*, s JBL Quantum 100N, vynovený rad JBL Quantum prišiel s niečím novým pre každého. So štyrmi novými farbami, z ktorých si môžete vybrať, je JBL Quantum 100M2 dokonalým doplnkom na finalizáciu vášho herného setup-u.

Bezdrôtová zábava

Zažite skutočne pohlcujúci gameplay s novými slúchadlami JBL Quantum 360 Wireless, ktoré sú kompatibilné s PC, a konzolami od PlayStation a Nintendo. Slúchadlá sú navyše vybavené funkciou JBL QuantumSURROUND a 40 mm meničmi poháňanými ikonickým JBL ''QuantumSound'' zvukom, ktorý zaručí presný a vysokokvalitný zvuk. Vychutnajte si až 22 hodín neprerušovaného hrania a pohodlný, ľahký dizajn s odnímateľnými látkovými náušníkmi, ktoré zaručia komfort pri dlhých hodinách hrania. Zabudli ste si slúchadlá nabiť vopred? S našimi slúchadlami, môžete hrať a nabíjať súčasne, takže vám šťava v batérii nikdy nedôjde. Vďaka odnímateľnému ''Boom'' mikrofónu budete navyše vždy v centre diania a vaši spoluhráči vás budú počuť jasne a zreteľne.

Zvuk podľa vás

Káblové slúchadlá JBL Quantum 100M2, ideálne pre príležitostných hráčov, sú vybavené štyrmi novými farbami, ktoré perfektne ladia k vášmu osobnému štýlu. Ich ľahký horný oblúk, spájajúci ľavé a pravé slúchadlo, a odnímateľné náušníky z pamäťovej peny sú navrhnuté tak aby ste sa počas celodenného hrania cítili pohodlne, bez ohľadu na to, akú hernú platformu preferujete. Slúchadlá Quantum 100M2 sú poháňané technológiou JBL ''QuantumSound Signature'', čo poskytuje dokonalú presnosť, vďaka ktorej budete počuť každý detail.

Zvýšte úroveň vášho hrania na každej platforme

JBL Quantum 100N a JBL Quantum 50N, ktoré dopĺňajú rad konzolových slúchadiel JBL Quantum, sú ideálne pre hráčov Nintendo Switch. Či už uprednostňujete slúchadlá cez hlavu alebo slúchadlá do uší, Quantum 100N a 50N sú navrhnuté tak, aby poskytovali ikonický zvuk ''JBL QuantumSound Signature'' do vašej obľúbenej hernej konzoly. Slúchadlá Quantum 100N majú rovnako pohodlný dizajn ako Quantum 100M2, v ikonických farbách Nintendo Switch, zatiaľ čo slúchadlá Quantum 50N využívajú technológiu Twist Lock s ultra mäkkým silikónom, ktorý zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie počas dlhých herných sedení.

Preferujete mobilné hry? Zažite pôsobivý zvuk ''JBL QuantumSURROUND'' so slúchadlami do uší JBL Quantum 50C, kompatibilnými s USB-C portom. Ich vstavaný mikrofón, zameraný na váš hlas je optimalizovaný na hranie s viacerými hráčmi, takže sa do boja môžete pripojiť kdekoľvek ste.

JBL Quantum 360 Wireless sú teraz navyše kompatibilné aj s aplikáciou JBL Headphones, a taktiež so softvérom JBL QuantumEngine, s ktorým sú kompatibilné aj slúchadlá JBL Quantum 50C. V tomto softvéri si viete nastaviť EQ, mikrofón alebo priestorový zvuk. JBL Quantum 360 Wireless a JBL Quantum 100M2 sú dostupné v čiernej, bielej, fialovej a tyrkysovej farbe.


JBL Quantum 360 Wireless JBL Quantum 100M2 JBL Quantum 100N JBL Quantum 100N JBL Quantum 50C 
Konektivita Bezdrôtové 2.4 GHz digitálne pripojenie a Bluetooth vo verzii 5.2 3,5mm jack kábel 3,5mm jack kábel 3,5mm jack kábel 3.5mm jack kábel + USB-C adapter
Zvuk JBL QuantumSURROUND s certifikáciou Zoom Windows Sonic Spatial JBL Quantum SOUND JBL Quantum SOUND JBL QuatumSOUND je možné nastaviť v softvéri, JBL QuantumENGINE
Mikrofón Odnímateľný Boom mikrofón Odnímateľný Boom mikrofón Odnímateľný Boom mikrofón Inline mikrofón Inline mikrofón
Noise Cancelling Pasívny Pasívny Pasívny Pasívny Pasívny
Komfort Látkový, textúrovaný hlavový pás a odnímateľné látkové náušníky z pamäťovej peny Plastový hlavový pás a odnímateľné látkové náušníky z pamäťovej peny Plastový hlavový pás a odnímateľné PU náušníky z pamäťovej peny TwistLock™ TwistLock™
Cena €99,99   €39,99   €39,99   €29,99   €49,99  

*JBL Quantum 100N a JBL Quantum 50N nie sú licencované, ani spojené so spoločnosťou Nintendo.

Pošlite článok známemu