Vychutnajte si vaše obľúbené skladby kdekoľvek s JBL Tour PRO 3: Nová generácia TWS slúchadiel s displejom

28.08.2024

Najpokročilejšie Smart nabíjacie puzdro a vôbec prvé JBL slúchadlá s dvoma meničmi poskytujú maximálny akustický výkon a pohodlie

STAMFORD, Connecticut – 21. augusta 2024 – Spoločnosť JBL, priekopník v oblasti audio technológií, oznámila nové JBL Tour PRO 3, zatiaľ najpokročilejšie True Wireless Stereo (TWS) slúchadlá. S predstavením dvoch meničov, priestorovým zvukom JBL Spatial 360 so sledovaním hlavy, True Adaptive Noise Cancellation 2.0 a Smart nabíjacím puzdrom s naozaj unikátnymi funkciami, JBL Tour PRO 3 definujú úplne nový užívateľský zážitok a unikátny spôsob používania TWS slúchadiel.

Ničím nerušené pohodlie a hudba „kdekoľvek“.

Medzi inováciami slúchadiel JBL Tour PRO 3 je v popredí druhá generácia nabíjacieho Smart puzdra. Puzdro poskytuje nielen plnú kontrolu nad funkciami slúchadiel, ale funguje aj ako bezdrôtový zvukový vysielač, ktorý umožňuje počúvanie hudby kdekoľvek a z akéhokoľvek USB alebo analógového zdroja, ako je napríklad palubný počítač na sledovanie filmov v lietadle. Jednoducho pripojte vaše nabíjacie puzdro, a okamžite si môžete vychutnávať prenášaný zvuk filmu alebo skladieb.

Novinkou je taktiež priame 2.4GHz spojenie medzi puzdrom a slúchadlami, ktoré je navyše stabilnejšie a ich latencia je výrazne nižšia ako pri klasickom Bluetooth prepojení medzi slúchadlami a ich príslušným puzdrom, vďaka čomu sú tieto slúchadlá ideálnym spoločníkom na hranie hier, hovory*, filmy a samozrejme počúvanie hudby.

JBL Tour PRO 3 je prvým modelom TWS slúchadiel od JBL s plnou funkcionalitou technológie Auracast. Jednoducho váš zvukový obsah zdieľajte s akýmkoľvek zariadením, ktoré je technológiou Auracast podporované. Dosiahnete to pomocou tlačidla Auracast na displeji nabíjacieho Smart puzdra, alebo sa pripojte k existujúcemu Auracast vysielaniu jednoduchým klepnutím na puzdro alebo použite príslušnú aplikáciu.

Prepracované Smart puzdro má navyše o 30 % väčší displej ako jeho predchodca, a to všetko v menšom, kompaktnejšom obale. Obrazovka poskytuje bezproblémovú kontrolu nad prehrávaním hudby, prístupom k ID3 Tag, čo umožňuje na displeji vidieť názov interpreta a názov skladby, ale taktiež na ňom vidíte správu hovorov, meno volajúceho, informácie o mediálnych súboroch, a omnoho viac, bez toho, aby ste museli použiť váš mobilný telefón.

Pohlcujúci priestorový zvuk Spatial 360 so sledovaním hlavy

Slúchadlá JBL Tour PRO 3 boli taktiež obohatené novou technológiou priestorového zvuku JBL Spatial 360 a sledovaním hlavy. Tieto technológie sú kompatibilné s akýmkoľvek zdrojom zvuku, a to, či už pri sledovaní filmov, alebo hraní videohier. Táto technológia premení stereo zvuk na úplne pohlcujúci priestorový zvukový zážitok.

Legendárny JBL PRO Sound

Vychutnajte si vysokú kvalitu, bez ohľadu na to, čo počúvate. Slúchadlá JBL Tour PRO 3 sa môžu pochváliť revolučným hybridným systémom duálneho meniča v každom slúchadle, ktorý prináša legendárny zvuk JBL Pro Sound. Vyvážený menič armatúry zvláda vysoké tóny s vysokou čistotou, čím umožňuje 11 mm dynamickému meniču, aby poskytoval výkonné, čisté basy a živé vokály. S vyhradeným DAC kodekom v každom meniči, ktorý reprodukuje špecifickú časť frekvenčného rozsahu od 20 Hz do 40 kHz, si vychutnáte každý detail v úžasnom rozlíšení, ktorý má k štúdiovej reprodukcii zvuku bližšie ako kedykoľvek predtým.

Bezdrôtový zvukový kodek s certifikáciou Hi-Res LDAC** zvyšuje kvalitu zvuku ešte viac a poskytuje trikrát viac údajov ako štandardné kodeky Bluetooth, čo vedie k zvuku vo výnimočnom vysokom rozlíšení.

„JBL Tour PRO 3 predstavujú úplne novú audio platformu vyvinutú pre zvukovú dokonalosť, pretože stanovuje nové štandardy v oblasti prispôsobenia, výkonu a pohodlia. Nová generácia nabíjacieho Smart puzdra ma nadchla mimoriadne, a to najmä vďaka inovatívnej technológii audio vysielača, ktorá odomyká množstvo potenciálnych scenárov na zlepšenie kvality zvuku a zlepšenie zážitku z počúvania,“ povedal Carsten Olesen, prezident Consumer Audio v HARMAN.

Adaptívny zážitok z počúvania

Slúchadlá JBL Tour PRO 3 sú navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúcu kvalitu zvuku bez ohľadu na ich nastavenie. Sú taktiež vybavené najnovšou technológiou JBL True Adaptive Noise Cancellation 2.0. Tento pokročilý systém meria hladiny hluku rýchlosťou viac ako 50 000-krát za sekundu a prispôsobuje sa zmenám prostredia, pričom dokáže únik zvuku kompenzovať.

Na dosiahnutie prvotriedneho komfortu a výkonu sa JBL Tour PRO 3 dodávajú s rozsiahlym výberom možností silikónových nadstavcov. Váš ideálny tvar si vyberiete spomedzi piatich rôznych veľkostí nadstavcov a jednou dodatočnou sadou penových ušných nadstavcov.

So šiestimi mikrofónmi a hydrodynamickým vetru-odolným dizajnom zaisťujú slúchadlá Tour PRO 3 čistý a neskreslený prenos hlasu počas hovorov. Slúchadlá používajú nový, patentovaný, JBL Crystal AI algoritmus na zlepšenie čistoty vášho hlasu počas hovoru aj v hlučnom prostredí. Váš hlas bude čistý nielen na miestach so zvýšenou hladinou hluku, ako je premávka alebo metro, ale aj v hlučnejších situáciách, ako napríklad v kaviarni.

Vylepšite svoj zážitok z telefonovania pomocou nového inteligentného ekvalizéra hovorov, Voice Call. Ten je vybavený optimalizátorom úrovne zvuku, ktorý pomáha znižovať úroveň hlasitosti hlasitejších ľudí, alebo naopak, zosilňovať hlas ľudí, ktorí rozprávajú tichšie.

Personalizované, zvnútra aj zvonku

Maximálne personalizovaný zvuk je možný vďaka funkcii sluchového testu, Personi-fi 3.0, ktorý ponúka prispôsobiteľný zvukový profil. Tento JBL algoritmus presne meria a upravuje individuálne profily sluchu pomocou 12 pásiem, ktoré slúžia na kompenzáciu EQ a 14 kolísavých tónov. Úpravy sa po novom vykonávajú samostatne pre každé ucho, čo poskytuje doposiaľ najviac prispôsobiteľný zážitok z počúvania.

JBL Tour PRO 3 navyše umožňujú používateľom prispôsobiť si tapetu uzamknutej obrazovky displeja ľubovoľnou fotografiou a podporujú príkazy zobrazenia v 13 jazykoch.

JBL Tour PRO 3 budú k dispozícii na jbl.sk v čiernej a latte farbe v septembri 2024 za maloobchodnú cenu približne 299,99 EUR.

* JBL Tour PRO 3 má certifikáciu ''Zoom''.
** LDAC je k dispozícii pre všetky telefóny so systémom Android 8.0 a vyššie, ale bez podpory pre iOS.
 

Pošlite článok známemu