Rovnako masívny zvuk, úplne nové farebné prevedenie: JBL PartyBox Stage 320 a JBL PartyBox Club 120 sú teraz k dispozícii v bielej farbe

17.09.2024

Amsterdam, 15. septembra 2024 – JBL PartyBox Stage 320 a JBL PartyBox Club 120, ktoré sú teraz dostupné v bielej farbe, sa postarajú o to, aby každá párty vyzerala rovnako dobre, ako znie. Nové biele PartyBoxy sú nabité výkonným zvukom JBL Pro Sound a dynamickou svetelnou show, ktorá sa synchronizuje s vašou hudbou, a dodá vašej párty farebný nádych.

Hľadáte párty reproduktor, ktorý bude vyhovovať vášmu štýlu? S novým prevedením v cool bielej farbe a čistým vzhľadom s charakteristickými oranžovými JBL prvkami, dodajú párty reproduktory, JBL PartyBox Stage 320 a PartyBox Club 120 White, vašej párty úplne nový rozmer. Organizujete tematickú párty alebo oslavujete narodeniny? Najlepšiu atmosféru dosiahnete s JBL PartyBoxom. Veľké basy a adaptívna svetelná show s hviezdnymi efektmi, chladnými svetelnými stopami a stroboskopickými efektmi na vašich priateľov spravia určite obrovský dojem.

Vďaka teleskopickej rukoväti a kolieskam na JBL PartyBoxe Stage 320 a rukoväti na JBL PartyBoxe Club 120, sa vaša párty prenesie z interiéru do exteriéru alebo z domu do domu naozaj jednoducho, a premení akýkoľvek priestor na ultimátnu párty. Oslavujte celú noc! K dispozícii máte až 18 hodín hracieho času s PartyBoxom Stage 320, a 12 hodín s PartyBoxom Club 120. Chcete oslavovať ešte dlhšie? Jednoducho vymeňte vybitú batériu za náhradnú*, a vaša hudba a svetelná show môžu bežať celú noc.

Na váš večierok plánuje prísť viac priateľov, ako ste očakávali? S podporou technológie Auracast, ktorá je v týchto JBL PartyBoxoch integrovaná, môžete prepojiť neobmedzené množstvo Auracast reproduktorov, a vytvoriť tak synchronizovaný zvukový zážitok, ktorý vylepší každé stretnutie.

Nové JBL PartyBoxy, Stage 320 White a Club 120 White prichádzajú na český a slovenský trh 15. septembra 2024.

* Vymeniteľná batéria sa predáva samostatne.

Pošlite článok známemu